Mielan Muotiviikot 25.-30.9.2023

 MA 25.9.

Vaatehuoltoa Ingan kanssa

Muotiviikot starttaavat jälleen vaatehuoltoteemalla. Mielan ompelija Inka on paikalla 10-18, sekä vaatehuoltoguru Inga on kertomassa sekä opastamassa miten oikeaoppisella vaatehuollolla saadaan lempivaate pysymään parempana pidempään. Inga opastaa vatteidenhuoltotarvikkeiden käytössä sekä kertoo miten mitäkin materiaalia tulisi pestä. Seuraa opastusta Instalivessä!
HUOM! Kaikki vaatehuoltotarvikkeet Muotiviikkojen ajan -20%!

Muotiviikkojen kunniaksi Mielassa aloittaa maanantaista alkaen uusia brändejä:

R-Collection
Mainio
Luvby
Woolberg
ecoOliviana
LiLa Design
Utua
Lembi Design
Kajo-heijastimet
 

TI 26.9.

Stailausta Arielan ja Kiedon Eijan kanssa

Tiistain teemana on stailaus ja pukeutumisvinkit! Ariela opastaa pukeutumisessa ja antaa vinkkejä värien sekä mallien valintaan. Kiedon Eija on esittelemässä upeita kietaisuvöitään ja opastaa kuinka vöiden avulla pystyy muokkaamaan asuja. Myös tämän päivän ohjelma on Instalivessä!
Kiedon perustaja Eija rakastaa stailausta! Mielassa Eija opastaa sinua Kiedon asusteiden käyttöön, ja kuinka saat vaatekaapistasi enemmän irti kietaisuvyön avulla. Mukana Mielassa koko Kiedon tuotevalikoima, ja luvassa melkoinen määrä pukeutumisvinkkejä sekä solmintojen opettelua yhdessä ❤️

KE 27.9.

Crazy Grannyn walk in -korupaja
klo 15.00-19.00

Crazy Grannyn walk-in korupajassa pääset suunnittelemaan itsellesi ihanat korvikset laajasta pala-valikoimasta. Mukana runsaasti erilaisia materiaaleja ja kiinnitysvaihtoehtoja. Crazy Granny kasaa korut puolestasi, sinä pääset keskittymään luovaan toimintaan.TO 28.9.

Tyylipuhetta Workshop
klo 16.30-18.30 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN hinta 59,00 €

 

Löydä oman tyylin punainen lanka ja opi rakentamaan sinulle täydellinen vaatekaappi.

Tyyli Workshop on sinulle, joka haluat järjestystä vaatekaappiin ja rohkeutta pukeutua itsesi näköisesti. Workshopissa saat työkalut oman tyylisi kirkastamiseen sekä kotimaisen designin hankintojen suunnitteluun, jotta vaatekaappisi olisi inspiroiva ja yhteensopiva kokonaisuus. 

Workshop koostuu osista Pukeutuminen nyt, Ihannetyyli sekä Oma vaatekaappi ja sisältää:

– Konkreettisia ja käytännönläheisiä harjoitteita oman tyylin kehittämiseen
– Oivalluksia ja uutta ajateltavaa omaan vaatekaappiin
– Oppia univormuajatteluun eli oman luottoasun muodostamiseen
– Neuvoja kapselipukeutumiseen ja sinulle sopivan kapselivaatekaapin rakentamiseen — pidetty osa työpajaa on esillä oleva kapselivaatekaappi, joka on tällä kertaa koottu kotimaisista aarteista
– Ohjausta sekä vertaistukea oman tyylin pohdintoihin
– Ideoita, miten lähestyä oman tyylin kehittämistä kestävällä tavalla
– Jokainen osallistuja saa itselleen Oman tyylin tiekartta -työkirjan

   

  PE 29.9.

  Voglian neule -pop up

  Voglian ihania neuleita alkaen 70€

  Maanantaimallin walk in -korupaja
  klo 16.00-18.30

   Maanantaimallin So-pi-va -mallisto toimii kuin korupalapeli. Se koostuu useista erilaisista paloista, jotka on suunniteltu sopimaan yhteen. Paloja yhdistelemällä voi luoda äärettömän määrän erilaisia koruja ja ne voivat olla juuri niin minimalistiset tai kreisit kuin itse haluat.

  Walk-in korupajassa pääset hyppäämään korusuunnittelijan rooliin ja voit toteuttaa villeimmätkin koruhaaveesi. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja hinnat määräytyvät käytettyjen osien mukaan (25-35€). Tervetuloa!

  LA 30.9.

  Voglian neule -pop up

  Voglian ihania neuleita alkaen 70€

  Maanantaimallin walk in -korupaja
  klo 11.00-16.00

  Walk-in korupajassa pääset hyppäämään korusuunnittelijan rooliin ja voit toteuttaa villeimmätkin koruhaaveesi. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja hinnat määräytyvät käytettyjen osien mukaan (25-35€). Tervetuloa!

  Muotinäytökset
  klo 14 ja 16

  Muotinäytökset meille tarjoilee MD Tanssiteatterin nykytanssijat DJ Sara-Maarian säestyksellä!

  Tanssiteatteri MD nostaa esiin Mielan asujen persoonallisuutta ja olotiloja vahvistavana elementtinä. Improvisoidussa esityksessä tanssijat kokeilevat miten vaatetuksen materiaali, liike ja muodot inspiroivat erilaisiin liikkeisiin.

   

  Tervetuloa Mielan Muotiviikoille!