Mielan Muotiviikot

Tervetuloa Mielan Muotiviikoille 26.9.-1.10.2022

 

Viikon aikana saadaan nauttia monenlaisesta inspiroivasta ohjelmasta muodin sekä vastuullisuuden parissa!

OHJELMA

MA 26.9.

Muotiviikot alkavat, mielettömiä tarjouksia ja arvontoja koko viikon!

TI 27.9.

OPUNTIA KRANSSIPAJA klo 17-19

Pääset tekemään itse upean syyskranssin tamperelaisen kukkakauppa Opuntian ohjeistamana. S
yksyiseen kranssiin käytetään sekä kuivaa että tuoretta materiaalia tekijän toiveiden mukaan. Kranssipajan hinta on 55 € ja pajaan ilmoittaudutaan ennakkoon laittamalla viesti osoitteeseen miela@miela.fi. Saat vastauksena maksulinkin ja maksu vahvistaa paikkasi pajassa. 

KE 28.9.

Esittelyssä Mielan syksyn ja talven uutuudet!

TO 29.9.

OUTI LES PYY klo 16.30

Muotiviikkojen avauspuheenvuoron vaatehuollosta tulee pitämään inspiroiva vastuullisuusvaikuttaja Outi Les Pyy. Tule kuuntelemaan miten saat pidettyä lempivaatteesi hyvässä kunnossa pitkään! Voit seurata puheenvuoroa myös Instagram Livessä @mieladesignroom

RELOVE POP UP TO-LA

Tämän vuoden lopussa uuden toimipisteen Tampereen Stockmannille avaavan second hand -puoti Reloven pop up aukeaa Mielan yläkertaan Miela Preloved osaston kylkeen torstaina. Reloven laadukkaita second hand -aarteita löytyy Mielasta Muotiviikkojen viimeiseen päivään lauantaihin saakka.

PE 30.9.

STYLISTI SOHVI NYMAN klo 14-19

Oletko kyllästynyt vaatekriiseihin ja hutiostoksiin? Tuntuuko sinusta että olet väärän kokoinen tai ahdistaako soovituskopissa, kun vaatteet eivät istu sinulle hyvin? Ei ole olemassa väärän kokoisia vartaloita, meidän ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden meille!

Stylisti Sohvi Nyman on auttamassa sinua perjantaina Mielassa löytämään omalle vartalomallillesi sopivat leikkaukset ja sinua parhaiten imartelevat mallit!

FAKTORIAN KORUJEN HUOLTOPAJA klo 14-19

Onko lempikorusi liimaus pettänyt? Haluaisitko vaihtaa korvisten kiinnityksen tappiin tai klipsuun? Kaipaako korusi muuta huoltoa tai päivitystä? Korumerkki ja korujen kokoamista alihankintana tekevä Faktoria pitää suosittua korujen huoltopajaa Mielan Muotiviikoilla perjantaina!

MUOTINÄYTÖS klo 17

Muotiviikkojen ensimmäisessä muotinäytöksessä esittelyyn pääsee Mielan syksyn ja talven mielettömät uutuudet. Voit seurata muotinäytöstä myös Instagram Livessä @mieladesignroom

LA 1.10.

JATULIN KORUPAJA klo 12-17

Jatulin Korupaja saapuu Tampereelle! Freehand-korupajassa pääset yhdistelemään osia, maalaamaan niitä haluamillasi väreillä ja kuvioilla sekä luomaan täysin uusia yhdistelmiä puuhelmien ja ketjujen avulla. Pajalla on mukana sekalainen seurakunta osia, joista voi toteuttaa omat villeimmätkin korvisunelmat.

MIELA X YHTEISTYÖKUMPPANIT MUOTINÄYTÖS klo 14
Muotiviikkojen isoimmassa muotinäytöksessä esitellään Mielan tuotteiden lisäksi muiden paikallisten muotiyritysten syksyn satoa! Mukana muotinäytöksessä Oldie, Palmroth, Seele, Relove ja Tuulidesign.  Voit seurata muotinäytöstä myös Instagram Livessä @mieladesignroom

 

Muotiviikot järjestetään Mielan tiloissa osoitteessa Hämeenkatu 20, Tampere. 

Nähdään Mielan Muotiviikoilla!