Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin!

Preloved


Miela Preloved on laadukas second hand -osasto Mielan kakkoskerroksessa (Hämeenkatu 20, Tampere).
Osasto on kuratoitu ja järjestetty siististi, jotta jo-rakastettujen aarteiden löytäminen olisi entistä helpompaa! Heti portaiden yläpäästä löytyy kolme rekkiä täynnä ihania suomidesign-löytöjä esimerkiksi merkeiltä Marimekko, Uhana, Nouki, Papu, PURA ja Nanso! Osaston alkupäässä on myös rekit, joista voit löytää tuotteita tyylikkäiltä skandimerkeiltä kuten Filippa K, COS, &Other Stories,  Samsøe Samsøe. Miela Prelovedista löydät myös esimerkiksi vintage-aarteita, urheiluvaatteita ja pieniä kodintuotteita. Rekkeihin on merkitty kyltit kertomaan, mitä tuotteita niistä löytyy.
Jos sinulla roikkuu ylimääräisenä kaapissasi hyväkuntoisia, laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita, jotka sopisivat Miela Preloved -osastolle, tuo ne myyntiin meille!
Voit tuoda meille myyntiin hyväkuntoisia ja -laatuisia vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä sisustusesineitä, astioita ja muita pieniä kodintuotteita. Huomaathan, että Miela Prelovedissa laatu korvaa määrän, ja voit tuoda myyntiin myös yksittäisiä tuotteita!
Kun tuot tuotteen/tuotteet myyntiin meille, huolehdimme esillepanosta, siistimisestä, myynnistä sekä markkinoinnista. 
 Voit valita kahdesta eri palvelupaketista
Hinnoittelen itse
♥ 30 % provisio myynnistä
♥ Palvelumaksu 10 €

Lähetämme sinulle hintalaput sähköpostilla tai voit tulla hakemaan ne Mielasta (Hämeenkatu 20) - Tuothan tuotteet vähintään kolme päivää ennen myyntijakson alkua tarkastettavaksi. Palvelumaksu 10 € vähennetään tilityksen yhteydessä myynneistä.

Miela hinnoittelee
♥ 50 % provisio myynnistä
♥ Hinnoittelumaksu 1 € per tuote

Sinun ei tarvitse kuin tuoda tuotteesi meille Mielaan (Hämeenkatu 20) vähintään viisi päivää ennen myyntijakson alkua tarkastettavaksi ja me hoidamme kaiken puolestasi! Miela hinnoittelee paketissa asiakas antaa Mielalle täydet oikeudet päättää tuotteiden hinnat. Hinnoittelumaksu vähennetään tilityksen yhteydessä myynneistä.
Kun myyntijaksosi alkaa, huolehdimme tuotteiden esillepanosta, siistimisestä, myynnistä sekä markkinoinnista. Myyntijakson loputtua, voit tulla hakemaan tuotteesi pois tai voimme lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen puolestasi. Maksamme tuotot tilillesi 14 päivän kuluttua myyntijakson loppumisesta.
Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen miela@mieladesignroom.fi 
tai soita numeroon: 0400188270.
Tervetuloa kierrättämään tyylikkäästi ja tekemään upeita second hand -löytöjä!