Mielan Vaatelainaamo

Mielan kakkoskerroksesta löydät juhlapukeutumiseen keskittyneen vaatelainaamon, josta voit lainata upeita asuja mielettömiin hetkiin!

Lainaamon Valikoima

VIMMA

SOINTU LOVE, Vihreä

Onesize

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 49 €
7 vrk 69 €

VIMMA

HAPSUMEKKO, Valkoinen

Onesize

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

VIMMA

ELLI KAFTAANI, Kukka Neon Jacquard

Onesize

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

VIMMA

PERNILLA JAKKU, Äidin valvova silmä

Saatavilla koot
S/M ja L

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

VIMMA

ILONA HOUSUT, Äidin valvova silmä

Saatavilla koot
XS – XL

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 49 €
7 vrk 69 €

VIMMA

IINES JUHLAMEKKO, Pinkki

Onesize

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

Katri Niskanen

SORROW DRESS, Black

Saatavilla koot
XS – XXL

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

Miia Halmesmaa

LUSH MEKKO, Pinkki

Saatavilla koot
XS – 4XL

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

Miia Halmesmaa

LUSH MEKKO, Musta

Saatavilla koot
XS – 4XL

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 79 €
7 vrk 99 €

Katri Niskanen

AVA EVENING DRESS, Black

Saatavilla koot
XS – XL

LAINAUKSEN HINTA
3 vrk 99 €
7 vrk 119 €

Asiakkaiden palautetta lainaamosta

Meillä oli 40-vuotishääpäivä mieheni kanssa. Halusin jotain spesiaalia päivämme kunniaksi. Mielan IG-sivuilta huomasin, että voisin vuokrata mekon! Ja tämä mekko todella teki vaikutuksen. Miia Halmesmaan mekossa oloni oli kuin kuningattarella.

Kuva Karri Harju (@karriharjuphotography)

Päivi Hakanen

Miten Mielan vaatelainaamo toimii?

Mielan lainaamosta voi lainata asun kertaluontoisesti juhliin tai johonkin muuhun tapahtumaan. Vaatelainaamo palvelee Mielan aukioloaikojen mukaan myymälämme kakkoskerroksessa!

Voit lainata tuotteen 3 tai 7 vuorokauden ajaksi.

Voit hakea lainattavan tuotteen aikaisintaan lainausta edeltävänä päivänä. Tuotteen palautus on viimeistään viimeisen lainauspäivän jälkeisenä päivänä.

Eli esimerkiksi jos tuote on lainattu 3 vuorokaudeksi pe-su, voit hakea lainavaatteen torstaina ja palauttaa sen maanantaina.

Voit varata tuotteen jopa 6 kk päähän! Voit tehdä varauksen Mielan myymälässä.

Varausmaksu on puolet lainauksen hinnasta. Varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja loput lainauksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta.

Varaukset kirjataan näkyville tuotteiden hintalappuihin, joten näet lainattavaa tuotetta valitessa, onko tuote varattuna vai vapaana haluamanasi aikana. Voit myös aina tiedustella tuotteen saatavuuden ottamalla meihin yhteyttä.

Olemme ottaneet lainattavaksi aina kaikki koot, mitä kyseisestä vaatteesta on saatavilla. Kokovalikoima on tällä hetkellä XS – 4XL.

Lainaamon valikoimassa on myös paljon yhden koon vaatteita, jotka on suunniteltu näyttämään hyvältä mahdollisimman monen yllä!

Ei tarvitse, voit palauttaa tuotteen siinä kunnossa kun se käytön jälkeen on! Tuotteen huolto sisältyy lainauksen hintaan, joten sinun ei tarvitse siis huolehtia tahroista ja rypyistä, vaan voit keskittyä nauttimaan mielettömistä hetkistä lainavaatteessasi!

Miela pesee ja huoltaa tuotteen seuraavaa lainaajaa varten, joten tuote on varmasti hyvässä kunnossa ja puhtaana sinua varten kun tulet lainaamaan sen.

Vaatelainaamon vaatteet ovat aina pestyjä ja silitettyjä lainauksen alkaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden huollosta.

Jos laina-aikasi aikana vaate rypistyy tai siihen tulee tahra, voit silittää vaatteen sen pesulapun ohjeiden mukaan. Tahran voi pestä paikallisesti käsin noudattaen vaatteen pesuohjeita.

Suosittelemme säilyttämään laina-vaatteen henkarissa ja tuulettamaan sitä tarvittaessa laina-ajan aikana. Myös alusmekon/-paidan käyttö on suositeltavaa tapauskohtaisesti.

Tällä hetkellä tuotteita voi lainata vain paikan päällä Mielan myymälässä. Näin saat asiantuntevaa palvelua asun valintaan ja pystyt sovittamaan sinulle varmasti sopivan koon lainausta varten.

Mielan lahjakortilla voi myös maksaa Mielan lainaamon vaatelainauksen, totta kai!

Tällä hetkellä kaikki lainaukset tulee palauttaa henkilökohtaisesti Mielan myymälään.

Palautus tapahtuu viimeistään viimeisen lainauspäivän jälkeisenä päivänä.

Eli esimerkiksi jos tuote on lainattu 3 vuorokaudeksi pe-su, voit hakea lainavaatteen torstaina ja palauttaa sen maanantaina.

Lainattu tuote palautetaan viimeistään laina-ajan viimeisen päivän jälkeisenä päivänä.

Mikäli tuotetta ei ole palautettu laina-ajan päätyttyä, lainaaja on velvollinen korvaamaan myöhästymiskorvauksena 15 euroa per myöhästynyt päivä. Jos tuotteen palautus myöhästyy 7 vuorokautta tai enemmän, Miela Oy:lla on oikeus periä kyseisen asun ovh-hinta. Mikäli tuotteen palautus viivästyy mistä tahansa lainaajasta johtuvasta syystä enemmän, kuin tuotteen ovh-hinta, Miela Oy:lla on oikeus periä korkeintaan tuotteen alkuperäinen ovh-hinta asiakkaalta.

Palautathan lainatun vaatteen aina ajallaan, sillä vaate on saatettu varata seuraavalle lainaajalle heti sinun jälkeesi ja on kurjaa, jos toisen lainaajan juhlat menevät myöhästymisen vuoksi pilalle.

Voit käyttää laina-vaatetta vapaasti laina-ajan aikana ja tuotteeseen voi tulla tahroja tai muita normaalin käytön jälkiä. Miela huoltaa tuotteen takaisin lainauskuntoon lainausajan päätyttyä.

Jos tuotteeseen tulee kuitenkin lainauksen aikana suurempia vahinkoja, tuote katoaa tai on muuten sellaisessa kunnossa, että emme voi enää lainata sitä eteenpäin, tulee lainaajan korvata tuotteen sen hetkinen arvo Miela Oy:lle. Vahingonkorvauksista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Mielan vaatelainaamon vaatteet eivät valitettavasti ole myynnissä, sillä vaatteet voivat olla varattuna toiselle lainaajalle puolen vuoden päähän.

Vaatelainaamon idea on päästä pukeutumaan mielettömiin asuihin, joita ei välttämättä tarvitse hankkia omaan kaappiin roikkumaan. Usein juhlavaatetta käytetään vain kerran vuodessa.

Testaa siis ihmeessä ensin vaatteen lainaamista Mielan yhteisestä vaatekaapista ja nauti mielettömistä hetkistä upeassa lainavaatteessa!

Vaatelainaamomme on tällä hetkellä kokeiluvaiheessa ja tulemme laajentamaan lainaamon valikoimaa asiakkaiden toiveiden mukaan.

Laita meille siis viestiä ja kerro, minkälaisia vaatteita ja minkä brändin tuotteita haluaisit Mielan lainaamosta lainata!

Kysyttävää Mielan vaatelainaamosta?

Laita meille viestiä jos haluat tiedustella jonkin lainattavan vaatteen saatavuutta, toivoa jotain tuotetta lainaamon valikoimaan tai kysyä mitä tahansa Mielan vaatelainaamosta!

Voit myös aina soittaa meille tai laittaa sähköpostia:

p. +358 400 188270

miela @ miela.fi

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.