Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin!

Mukaan Mielaan?


Kotimaisia koruja ja vastuullisia asusteita Tampereella

Miela Designroomissa kyläilee saman katon alla joka kuukausi noin 60 erilaista suomibrändiä. Valikoimassamme on monipuolinen kattaus vaatteita, koruja, asusteita sekä sisustustuotteita ja paperituotteita.

Miela Designroomin tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin kaikkien ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen! 

MIELA MUUTTI HELMIKUUSSA ISOMPIIN TILOIHIN!

Muutimme helmikuussa isompiin tiloihin Sokosta vastapäätä aivan Tampereen ydinkeskustaan H&M:n vanhaan liiketilaan. Uusi liiketila on ihanan avara, valoisa ja kutsuva!

Luomme Tampereelle uuden, mielettömän vastuulliseen muotiin ja designiin keskittyvän elämyskeskuksen pikamuotiketjun vanhoihin tiloihin. Heihei pikamuoti, tervetuloa vastuullinen ja kestävä kuluttaminen!

Uudessa Mielassa on entistä laajempi suomidesign-valikoima, uusi isompi second hand -osasto, sekä vaatelainaamo Vaatepuu. Tulevaisuuteen meillä on lisäksi suunnitelmissa kahvila, ompelupalvelu sekä monia vaihtuvia tapahtumia ja tempauksia!

Haluaisitko oman kotimaisen designbrändisi osaksi Miela Designroomia?
Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia merkkejä mukaan liikkeeseemme! 

Meille ovat tervetulleita niin vaatteet, korut ja asusteet, kuin sisustustuotteet sekä paperituotteet suomalaisilta suunnittelijoilta ja tekijöiltä. 

 

PALVELUKOKONAISUUTEEMME KUULUU:

MYYNTIPAIKKA JA ESILLEPANO

Myyntipaikka Miela Designroomista, Tampereen ydinkeskustasta näkyvältä paikalta. Myyntipaikka ja sen koko määritetään myytävän tavaran mukaan. Laitamme brändin tuotteet esille niille sopivalla tavalla ja liikkeemme yleisen ilmeen mukaisesti. Myyntipaikkaan kuuluu esimerkiksi henkarit ja muut esillepanovälineet.

MYYNTI

Myynnistä vastaavat ammattitaitoiset ja innostuneet myyjät, jotka ovat myös yrittäjät Mielan takana – Ariela, Anni ja Inga, sekä mielettömät työntekijämme! Olemme kaikki todella kiinnostuneita suomidesignista ja hyvin perillä alasta. Perehdymme tarkasti jokaiseen uuteen brändiin ja sen tuotteisiin, ja hoidamme myynnin aina brändin etua ajatellen.

MYYNNIN RAPORTOINTI

Myyntijaksoon kuuluu myynnin raportointi kahden viikon välein, sekä kuukausittainen koosteraportti myynneistä, jonka perusteella meitä voi laskuttaa. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä jakson aikana tuotteiden täyttöpyyntöjen ja asiakkaiden toiveiden merkeissä.

VERKKOKAUPPA

Kivijalkaliikkeen lisäksi meillä on myynnin tukena aktiivinen verkkokauppa, jonka kautta saamme tilauksia ympäri Suomen. Verkkokaupan tilausten käsittely ja postitus ei kustanna brändille ylimääräistä, vaan myös se kuuluu myyntipaikan vuokraan.

MARKKINOINTI

Hoidamme myyntijakson ajan brändin tuotteiden markkinointia Mielan sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) sekä uutiskirjeen kautta asiakkaillemme. Ammattivalokuvaaja kuvaa brändien tuotteita markkinointimateriaalejamme varten. Teemme myös silloin tällöin erilaisia markkinointikampanjoita muissa kanavissa, sekä esimerkiksi somevaikuttajien kanssa.

TAPAHTUMAT JA WORKSHOPIT

Järjestämme ajankohtaisia ja kiinnostavia tapahtumia/workshoppeja Mielassa asiakkaillemme lähes joka kuukausi. Myös brändit voivat järjestää tiloissamme tuotelanseerauksia, asiakasiltoja ja muita tapahtumia halutessaan.

Suomidesign kotimainen muoti kotimainset korut Jälleenmyyjä Tampere

Vuokraamme myyntipaikkoja suomalaisille brändeille kolmen kuukauden mittaisissa jaksoissa, mutta mukaan voi ilmoittautua myös pidemmäksi aikaa. Palvelustamme perimme vuokran ja myyntiprovision. Riippuen mitä tuotteita myyt, voit valita kolmesta eri palvelukokonaisuudestamme sinulle sopivimman:

Mini Miela 130 € / kk (3 kk 390 €) + 20 % provisio myynnistä

Pieni Miela 230 € / kk (3 kk 690 €) + 20 % provisio myynnistä

Suuri Miela 330 € / kk (3 kk 990 €) + 20 % provisio myynnistä

 Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan lisää palvelupaketeistamme ja ilmoittautumaan mukaan!

Lue lisää ja tule mukaan Mielaan!

 

 Mikäli kaipaat lisätietoa meistä ja yhteistyöstä Miela Designroomin kanssa, voit aina laittaa viestiä tai soittaa meille!

miela @ mieladesignroom.fi
+358 400188270

 

Vastuullisen kotimaisen muodin liike Tampereella