Mukaan Mielaan?

Kotimaisia koruja ja vastuullisia asusteita Tampereella

Mielassa kyläilee saman katon alla joka kuukausi lähes 100 erilaista suomibrändiä. Valikoimassamme on monipuolinen kattaus vaatteita, koruja, asusteita sekä sisustustuotteita ja paperituotteita.

Mielan tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin kaikkien ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen! 

Avara ja valoisa, noin 600 neliön liiketilamme sijaitsee Tampereen parhaalla kauppapaikalla, ydinkeskustassa Hämeenkadulla suoraan Sokosta vastapäätä. 

Olemme luoneet Tampereelle uuden, mielettömän vastuulliseen muotiin ja designiin keskittyvän elämyskeskuksen, joka palvelee kahdessa kerroksessa.

Mielasta löytyy laaja suomidesign-valikoima kahdessa eri kerroksessa, sekä yläkerrassa sijaitsee myös käytettyjen aarteiden second hand -osasto Miela Preloved. Kakkoskerroksessa palvelee myös ompelija aina kerran viikossa. 

Haluaisitko oman kotimaisen designbrändisi osaksi Mielaa?
Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia merkkejä mukaan liikkeeseemme! 

Meille ovat tervetulleita niin vaatteet, korut ja asusteet, kuin sisustustuotteet sekä paperituotteet suomalaisilta suunnittelijoilta ja tekijöiltä. 

 

PALVELUKOKONAISUUTEEMME KUULUU:

MYYNTIPAIKKA JA ESILLEPANO

Myyntipaikka Mielan myymälästä, Tampereen ydinkeskustasta näkyvältä paikalta. Myyntipaikka ja sen koko määritetään myytävän tavaran mukaan. Laitamme brändin tuotteet esille niille sopivalla tavalla ja liikkeemme yleisen ilmeen mukaisesti. Myyntipaikkaan kuuluu esimerkiksi henkarit ja muut esillepanovälineet.

MYYNTI

Myynnistä vastaavat ammattitaitoiset ja innostuneet Mielalaiset, ja kouluttaudumme jatkuvasti niin myynnin, kuin muotialan uusimpien trendien saralla. Kaikki Mielalaiset ovat todella kiinnostuneita suomidesignista ja hyvin perillä alasta. Perehdymme tarkasti jokaiseen uuteen brändiin ja sen tuotteisiin, ja hoidamme myynnin aina brändin etua ajatellen.

MYYNNIN RAPORTOINTI

Myyntijaksoon kuuluu myynnin raportointi kahden viikon välein, sekä kuukausittainen koosteraportti myynneistä, jonka perusteella laskutus tapahtuu. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä jakson aikana tuotteiden täyttöpyyntöjen ja asiakkaiden toiveiden merkeissä.

VERKKOKAUPPA

Kivijalkaliikkeen lisäksi meillä on myynnin tukena aktiivinen verkkokauppa, jonka kautta saamme tilauksia ympäri Suomen. Verkkokaupan tilausten käsittely ja postitus ei kustanna brändille ylimääräistä, vaan myös se kuuluu myyntipaikan vuokraan.

MARKKINOINTI

Hoidamme myyntijakson ajan brändin tuotteiden markkinointia Mielan sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) sekä uutiskirjeen kautta asiakkaillemme. Ammattivalokuvaaja kuvaa tuotteita markkinointimateriaalejamme varten. Teemme myös silloin tällöin erilaisia markkinointikampanjoita muissa kanavissa, sekä esimerkiksi somevaikuttajien kanssa.

TAPAHTUMAT JA WORKSHOPIT

Järjestämme ajankohtaisia ja kiinnostavia tapahtumia/workshoppeja Mielassa asiakkaillemme lähes joka kuukausi. Myös brändit voivat järjestää tiloissamme tuotelanseerauksia, asiakasiltoja ja muita tapahtumia halutessaan.

Suomidesign kotimainen muoti kotimainset korut Jälleenmyyjä Tampere

Vuokraamme myyntipaikkoja suomalaisille brändeille kolmen kuukauden mittaisissa jaksoissa, mutta mukaan voi ilmoittautua myös pidemmäksi aikaa. Palvelustamme perimme vuokran ja myyntiprovision. Riippuen mitä tuotteita myyt, voit valita kolmesta eri palvelukokonaisuudestamme sinulle sopivimman. 

HINNASTO VUODELLE 2024

MINI MIELA 159 € /  kk + ALV ja 27 % provisio myynnistä

(Paperituotteille ja pienelle valikoimalle esimerkiksi koruja, sisustustuotteita tms. max 20 eri tuotetta / myyntitilaa noin 0,5*0,5m)

PIENI MIELA 289 € / kk + ALV ja 27 % provisio myynnistä

(Iso valikoima koruja, sisustustuotteita tai pieni valikoima vaatteita max. 30-40 henkaria/tuotetta / myyntitilaa noin 1m*1m)

SUURI MIELA 439 € /  kk + ALV ja 27 % provisio myynnistä

(Laaja mallisto vaatteita, sisustustuotteita tai tuotteita useasta tuoteryhmästä, esim. vaatteita sekä koruja ja asusteita)

Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan lisää palvelupaketeistamme ja hakemaan mukaan!

Lue lisää ja hae mukaan Mielaan!

 

 Mikäli kaipaat lisätietoa meistä ja yhteistyöstä Mielan kanssa, voit aina laittaa viestiä tai soittaa Ingalle, joka vastaa brändiyhteistöistä.

miela @ miela.fi

050 4114324 / Inga
inga@miela.fi

 Mielan liike Tampereen keskustassa