Mukaan Mielaan?


Miela Designroomissa kyläilee saman katon alla joka kuukausi noin 40 erilaista suomibrändiä. Valikoimassamme on monipuolinen kattaus vaatteita, koruja, asusteita sekä sisustustuotteita ja paperituotteita.

Miela Designroomin tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin pirkanmaalaisten ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen! 

Haluaisitko oman kotimaisen designbrändisi osaksi Miela Designroomia?
Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia merkkejä mukaan liikkeeseemme! 

Meille ovat tervetulleita niin vaatteet, korut ja asusteet, kuin sisustustuotteet sekä paperituotteet suomalaisilta suunnittelijoilta ja tekijöiltä. 

 

PALVELUKOKONAISUUTEEMME KUULUU:

MYYNTIPAIKKA JA ESILLEPANO

Myyntipaikka Miela Designroomista, Tampereen ydinkeskustasta näkyvältä paikalta. Myyntipaikka ja sen koko määritetään myytävän tavaran mukaan. Laitamme brändin tuotteet esille niille sopivalla tavalla ja liikkeemme yleisen ilmeen mukaisesti. Myyntipaikkaan kuuluu esimerkiksi henkarit ja muut esillepanovälineet.

MYYNTI

Myynnistä vastaavat ammattitaitoiset ja innostuneet myyjät, jotka ovat myös yrittäjät Mielan takana – Ariela, Anni, Inga ja Amanda. Olemme kaikki todella kiinnostuneita suomidesignista ja hyvin perillä alasta. Perehdymme tarkasti jokaiseen uuteen brändiin ja sen tuotteisiin, ja hoidamme myynnin aina brändin etua ajatellen.

MYYNNIN RAPORTOINTI

Myyntijaksoon kuuluu myynnin raportointi kahden viikon välein, sekä kuukausittainen koosteraportti myynneistä, jonka perusteella meitä voi laskuttaa. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä jakson aikana tuotteiden täyttöpyyntöjen ja asiakkaiden toiveiden merkeissä.

VERKKOKAUPPA

Kivijalkaliikkeen lisäksi meillä on myynnin tukena aktiivinen verkkokauppa, jonka kautta saamme tilauksia ympäri Suomen. Verkkokaupan tilausten käsittely ja postitus ei kustanna brändille ylimääräistä, vaan myös se kuuluu myyntipaikan vuokraan.

MARKKINOINTI

Hoidamme myyntijakson ajan brändin tuotteiden markkinointia Mielan sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) sekä uutiskirjeen kautta asiakkaillemme. Ammattivalokuvaaja kuvaa brändien tuotteita markkinointimateriaalejamme varten. Teemme myös silloin tällöin erilaisia markkinointikampanjoita muissa kanavissa, sekä esimerkiksi somevaikuttajien kanssa.

TAPAHTUMAT JA WORKSHOPIT

Järjestämme ajankohtaisia ja kiinnostavia tapahtumia/workshoppeja Miela Designroomissa asiakkaillemme lähes joka kuukausi. Myös brändit voivat järjestää tiloissamme tuotelanseerauksia, asiakasiltoja ja muita tapahtumia halutessaan.

Vuokraamme myyntipaikkoja suomalaisille brändeille kahden kuukauden mittaisissa jaksoissa, mutta mukaan voi ilmoittautua myös pidemmäksi aikaa. Palvelustamme perimme vuokran ja myyntiprovision. Riippuen mitä tuotteita myyt, voit valita kolmesta eri palvelukokonaisuudestamme sinulle sopivimman:

Mini Miela 250€ + alv / 2kk ja 20% myyntiprovisio

Pieni Miela 450€ + alv / 2kk ja 20% myyntiprovisio

Suuri Miela 650€ + alv / 2kk ja 20% myyntiprovisio

 Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan lisää palvelupaketeistamme ja ilmoittautumaan mukaan!

Lue lisää ja tule mukaan Mielaan!

 

 Mikäli kaipaat lisätietoa meistä ja yhteistyöstä Miela Designroomin kanssa, voit aina laittaa viestiä tai soittaa meille!

miela @ mieladesignroom.fi
+358 400188270