Infoa Mielasta

Mikä Miela?

Miela on kotimaisen muodin ja designin myymälä, joka vuokraa myyntipaikkoja suomalaisille brändeille. Valikoimastamme löytyy noin 100 suomalaista brändiä.

Miela hoitaa brändien puolesta myynnin ja markkinoinnin kivijalassa Tampereen keskustassa sekä verkkokaupassa, sosiaalista mediaa unohtamatta!

Lisäksi liikkeestämme löytyy second hand -osasto Miela Preloved, Ompelimo Inka sekä juhlapukeutumiseen keskittynyt Mielan vaatelainaamo.

Mieluisia suomalaisia brändejä

Mielan kaksikerroksisesta myymälästä löytyy laaja valikoima vaatteita niin naisille kuin miehille, sekä erilaisia asusteita ja koruja.

Miela onkin tunnettu laajasta koruvalikoimastaan, jonka on sanottu olevan Tampereen laajin ja mielettömin!

Vaatteiden ja asusteiden lisäksi Mielasta löytyy paljon postikortteja ja muita paperituotteita, valikoima lahjatavaroita ja kodintuotteita sekä loistavat vaatehuoltotuotteet.

Mielan tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin asiakkaiden ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen!

Onko sinulla designbrändi, jonka tuotteet haluaisit osaksi valikoimaamme?
Hae mukaan Mielaan!

ompelimo inka &
miela preloved

Mielan kakkoskerroksen takaosasta löydät Miela Preloved -osastomme.

Kaunis second hand -nurkkaus on täynnä asiakkaidemme jo rakastamia aarteita – vaatteita, asusteita, kenkiä, koruja sekä pieniä kodintuotteita!

Miela Preloved täydentyy viikottain upeilla aarteilla ja voit tehdä löytöjä käytettynä esimerkiksi merkeiltä Marimekko, Uhana, Nanso sekä monilta muilta kotimaisilta ja pohjoismaisilta laatubrändeiltä!

Mikäli lempivaatteesi kaipaa korjausta tai muokkausta, sekin onnistuu Mielan toisessa kerroksessa!
Ompelimo Inka palvelee Mielassa maanantaisin klo 10 – 16.

Mielan
vaatelainaamo

Mielan kakkoskerroksesta löydät nyt myös juhlapukeutumiseen keskittyneen vaatelainaamon, josta voit lainata upeita asuja mielettömiin hetkiin!

Mielan lainaamosta voi lainata asun kertaluontoisesti juhliin tai johonkin muuhun tapahtumaan. Vaatelainaamo palvelee Mielan aukioloaikojen mukaan myymälämme kakkoskerroksessa.

Anni, Ariela ja Inga
Mielan perustajat

Mielan takana on kolmen luovan naisyrittäjän tiimi, jotka ovat huomanneet, että yhdessä saa aikaan enemmän ja isompia asioita. Meillä jokaisella on omat erilaiset vahvuusalueemme, joita yhdistelemällä Miela on kehittynyt.

Olemme kaikki yrittäjyyden tradenomeja ja jokainen meistä on ollut kiinnostunut yrittäjyydestä jo nuoresta asti. Anni ja Inga ovat Mielan haaveilijat, luovat ajattelijat jotka ideoivat ja höpsöttelevät välillä vähän liikaakin! Ariela taas osaa palauttaa homman takaisin maanpinnalle ja jalostaa ideat järkevästi käytäntöön.

Miela on siis sopiva sekoitus käytännöllistä ajattelua ja järkeä, sekä haaveilua, luovuutta, naurua ja tunteita.

Tutustu koko Mielan tiimiin eli Mielalaisiin täällä!

Mistä kaikki alkoi?
Mielan tarina

Aloitimme toimintamme kesäkuussa 2018 Showroom Finnish Brandstore -nimisenä pop up -liikkeenä. Idea syntyi Arielan opinnäytetyön pohjalta, jossa pohdittiin moderneja liiketoimintamalleja. Opiskelimme kaikki siinä vaiheessa yrittäjyyden tradenomeiksi.

Saimme asiakkailta mieletöntä palautetta toiminnastamme ja päätimme muuttaa pop upin pysyväksi liikkeeksi. Näin syntyi suomalaisen designin liike Miela, joka avasi ovensa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2019.

Ensimmäinen liiketilamme Kuninkaankadun puolella alkoi pian käydä ahtaaksi ja vuoden 2021 helmikuussa Miela muutti nykyiseen isompaan liiketilaan Hämeenkadulle Tampereen ydinkeskustaan.

Nyt Miela on kaksikerroksinen elämyskeskus täynnä mieluisia suomalaisia brändejä ja vastuullisia valintoja. Kehitämme jatkuvasti konseptiamme, joten emme malta odottaa mitä tulevaisuus vielä tuo Mielalle tullessaan!

Miela on vanha suomalainen nimi, joka tarkoittaa mieluisaa, mielitiettyä. Se on annettu todella toivotulle ja odotetulle lapselle nimeksi. Ja juuri sitä Miela myös meille on – ihana, toteutunut unelma.