Mielalaiset

Mielan takana on luova naisyrittäjien tiimi, jotka ovat huomanneet, että yhdessä saa aikaan enemmän ja isompia asioita. Meillä jokaisella Mielalaisella on omat vahvuusalueemme, jotka yhdistämällä Miela on kehittynyt. Olemme kaikki yrittäjyyden tradenomeja ja jokainen meistä on ollut kiinnostunut yrittäjyydestä jo nuoresta asti!
Anni ja Inga ovat Mielan haahuilijat, luovat ajattelijat jotka ideoivat ja höpsöttelevät välillä vähän liikaakin! Ariela taas osaa palauttaa homman takaisin maanpinnalle ja jalostaa ideat järkevästi käytäntöön. Miela on siis sopiva sekoitus käytännöllistä ajattelua ja järkeä, sekä haaveilua, luovuutta ja tunteita.
Tutustu meihin enemmän ja lue alta esittelymme!
Miela Designroom Ariela

ARIELA

 Koko ajatus suomalaisen designin erikoisliikkeestä on saanut alkunsa Arielan päässä vuonna 2017. Ariela teki opinnäytetyötä suomalaisista brändeistä ja palvelukonseptista, joka vuokraisi myyntipaikkoja asiakkailleen. Tämä kaikki johti siihen, että Mielan edeltäjänä toiminut pop up Showroom Finnish Brandstore aukesi kesällä 2018 ja pysyvä suomidesign-liike Miela Designroom alkuvuodesta 2019. 

Arielan vastuualueella Mielassa on yhteydenpito brändeihin, uusasiakashankinta ja erilaisten yhteistyökuvioiden järjestäminen. Arielan vahvuuksia on kokonaiskuvan hallinta ja sen avulla toiminnan jatkuva kehittäminen. Ariela on kunnianhimoinen, korkeisiin tavoitteisiin tähtäävä raudanluja bosslady, joka ei pelkää haasteita. Kun Ariela aloittaa jotain, se tehdään loppuun nopeasti ja tehokkaasti! Oli sitten kyse kaupan suursiivouksesta tai uuden kampanjan lanseerauksesta – Ariela on Mielan aikaansaava voima!

Arielan tyylifilosofia

Pukeutumisessa suosin eniten mustaa väriä, mutta välillä tykkään piristykseksi käyttää värejä, esimerkiksi punaisen sävyjä tai ihanan hempeää baby blueta. Tyyliäni voisi kuvailla naiselliseksi, mutta rennoksi. Tykkään laittautua, mutta myös mukavuus on tärkeä kriteeri vaatevalinnoissani. Koruissa olen joko tai tyyppi – joko pienet minimalistiset hopeakorut tai super näyttävät ja isot roikkuvat korvikset!

 

Miela Designroom Inga

INGA

Inga oli ensimmäinen, jota Ariela kysyi liikeideaansa mukaan, ja Inga suomalaista designia rakastavana ihmisenä hyppäsi mukaan heti! Ingalla on valtava tietämys suomalaisista brändeistä, sekä yleisesti vaatetusalasta, sillä hän on aiemmalta koulutukseltaan vaatetusartesaani sekä neulekisälli. Inga jakaakin mielellään laajaa materiaalitietämystään asiakkaillemme ja antaa vinkkejä vaatteiden huoltamiseen sekä korjaamiseen.
Inga rakastaa myymälätyöskentelyä ja ihmisten kanssa jutustelua. Hänelle asiakaspalvelu on tärkeä asia ja hän haluaakin pitää huolta siitä, että jokainen asiakas tuntee olonsa arvokkaaksi asioidessaan meillä. Ingan vahvuuksia on erityisesti palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittäminen. Melkoisena ideanikkarina hän saa lähes joka päivä uusia ideoita, miten jotakin toiminnan osa-aluetta voisi kehittää paremmaksi. Ingan yleisin sanonta taitaakin olla, "hei, mulla on idea!!"
Inga on paljon yhteydessä brändiasiakkaisiimme ja hoitaa myös talouttamme ja myyntien raportointia. Voimia talouden koukeroiden selvittämiseen antaa suloinen Yoda-koira, jonka voikin myös tavata Mielalta aina kun Inga on töissä!
Ingan tyylifilosofia

Myös minä kuulun mustien vaatteiden ystäviin, mutta en kaihda käyttää värejä tai hulluja kuoseja, jos ne iskevät minuun! Usein saatankin ihastua alkuun erikoiselta tuntuviin vaatteisiin, joiden en heti uskoisi olevan oma juttuni. On siis hyvä antaa mahdollisuus erilaisille vaatteille! Rakastan laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa ja ihanan lämmintä suomalaisen lampaan villaa. Koruissa rakastan pitkiä roikkuvia hapsu-korviksia, sillä lyhythiuksisena ne sopivat hyvin tyyliini!

 

Miela Designroom Anni

ANNI

Myös Anni hyppäsi mukaan porukkaan heti toiminnan alkumetreillä keväällä 2018. Annilla olikin haaveissa perustaa oma myymälä ja teemat, kuten suomalaisuus, ekologisuus ja eettisyys ovat olleet aina lähellä Annin sydäntä. Nämä teemat toteutuvatkin Mielassa täysin! Anni on tiimimme maailmanparantaja, vastuullisuusvastaava, kierrätysintoilija sekä viherkasviemme hoitaja!
Anni on aiemmalta koulutukseltaan ja työhistorialtaan valokuvaaja ja on Mielan markkinointivastaava. Hän vastaa markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta, sekä valokuvauksesta. Anni vastaa myös Mielan verkkosivujen kehityksestä ja ylläpidosta.
Annin suurimmat vahvuudet ovat hänen tarkka visuaalinen silmänsä ja estetiikan tajunsa, kirjallinen osaaminen, sekä kattava some-osaaminen ja sisällöntuotto. Hän myös todella tarkka viimeistelijä ja Anni usein pyrkiikin korjaamaan kirjoitusvirheet ja säätämään kaiken vielä viimeisen päälle täydelliseksi. Asiakaspalvelijana Anni on rauhallinen ja ymmärtäväinen. Välillä Anni harhautuu haaveilemaan ja runoilemaan hieman liikaa, mutta onneksi muut ovat oppineet keskeyttämään tämän jaarittelijan tarvittaessa!
Annin tyylifilosofia

Rakastan sekä uutta että vanhaa suomidesignia ja melkoisena kirppisharakkana olenkin kerryttänyt vaatekaappiini upeita vintage-aarteita esimerkiksi Marimekolta ja Vuokolta, sekä muilta ikonisilta suomibrändeiltä. Tykkään yhdistää vintage-löytöjäni uusien suomidesign-brändien tuotteiden kanssa – näin saan asuistani juuri oman tyylisiäni sekä ajankohtaisia! Olen värien rakastaja ja inspiroidun erilaisista sekä yllättävistä väriyhdistelmistä ja kuoseista. Pidän sekä isoista että pienistä koruista, mutta niissä on oltava joku juju, esimerkiksi kaunis väri tai suloinen eläinhahmo!

 

Lisäksi Mielassa meitä auttaa silloin tällöin meidän mielettömät harjoittelijat ja extraajat.♡
Jos haluaisit tulla harjoitteluun Mielaan, laita meille rohkeasti viestiä!