Mielalaiset

Mielalaiset

Mielan tiimi koostuu mielettömistä osaajista, joiden intohimona on vastuullinen muoti ja mieleenpainuvien asiakaskohtaamisien luominen.

Tutustu meihin alta!

Matleena, vastuumyyjän sijainen

Matleena nauraa ja laulaa paljon niin töissä, kuin vapaallakin. Hänen lempparijuttujaan ovat ristikkolehdet, hyvät podcastit ja pizza Margarita.

Laura, vastuumyyjä (perhevapaalla)

Laura on tarkka sekä tarkkaavainen huippustailaaja, joka loihtii upeita asukokonaisuuksia tuosta vain! Laura vinkkaakin muistamaan väriparit, jotka tekevät asusta mielenkiintoisen.

Vilma, myyjä

Vilman lempijuttuja on irtokarkit, kahvi ja töissä tietenkin superihanat työkaverit sekä asiakkaat. Vilma on tehokkaimmillaan kun on monta rautaa tulessa, hän ei myöskään juuri stressaile huomisesta!

Laura, Myyjä

Lare rakastaa hitaita aamuja ja urheilun seuraamista. Hänen supervoimansa on huolellisuus.

Riitta, myyjä

Riitta tykkää palvella asiakkaita ja häntä innostaa Mielan mahtava tiimi ja tekemisen ilo.

Annemari "Mami", myyjä

Mami tekee tätä toista työtään rakkaudesta lajiin. Kivat vaatteet piristävät ja on ihana nähdä onnellisia naisia laadukkaiden löytöjensä inspiroimana Mielassa!

Katariina, myyjä

Katariina inspiroituu villeistä väreistä ja persoonallisesta pukeutumisesta. Hänelle on tärkeää kannustaa jokaista pukeutumaan omalla upealla tavallaan, oli kyse sitten collegeasusta tai paljettimekosta!

Liisa, myyjä

Liisa on eläinrakas muoti-intoilija, joka tekee parhaimmat vaatelöytönsä käytettyinä. Hänen erikoistaitonsa on kyky nauraa itselleen tilanteessa kuin tilanteessa.

Inka, Ompelija

Ompelija Inka palvelee Mielan yläkerrassa aina maanantaisin klo 10-16. Voit tuoda Inkalle korjausta tai muokkausta vaativat vaatteesi ja pidentää niiden käyttöikää!

Lue lisää ompelijan palveluista

Salla, talousvastaava

Sallan voit nähdä Mielassa melkeinpä vain virtuaalisesti talouteen liittyvien sähköpostien merkeissä, mutta ole yhteydessä Sallaan, jos sinulle tulee mitään kysyttävää Mielan talouteen liittyen!

Ota yhteyttä Sallaan

Anni, yrittäjä

Anni vastaa Mielan verkkosivuista ja Preloved-osastosta. Hän on rauhallinen haaveilija, joka rakastaa vintagea, värejä, luontoa ja kaikkea kaunista.

Ota yhteyttä Anniin

Ariela, yrittäjä

Ariela hoitaa Mielan markkinoinnin sekä erilaiset yhteistyöt. Tämä tehonainen nauttii matkailusta sekä hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien kanssa.

Ota yhteyttä Arielaan

Inga, yrittäjä

Inga vastaa Mielassa brändiyhteistyöstä ja talousasioista sekä on intohimoinen kehittäjä. Inga on rohkea pukeutuja, joka haaveilee lampaiden halailusta.

Ota yhteyttä Ingaan

Unto & Yoda

Toimistokoirat Unto ja Yoda pitävät huolta Mielalaisten työhyvinvoinnista sekä tarjoutuvat mielellään lounasseuraksi.

Hyvin käyttäytyvät koirakaverit ovat aina tervetulleita asiakkaiksi Mielaan!

Ota yhteyttä

Miela 
Hämeenkatu 20
33200 Tampere

Avoinna
arkisin klo 10-19
lauantaisin klo 11-17

Myymälän puhelinnumero:
+358 400 188270

Myymälä ja yleiset asiat:
miela@miela.fi

Laskutus ja talous:
talous@miela.fi

Voit myös ottaa yhteyttä oheisella viestilomakkeella.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.