Meistä


Miela Designroom
Miela Designroom on kotimaisen designin myymälä, joka vuokraa myyntipaikkoja suomalaisille muoti- ja designbrändeille. Miela hoitaa brändien puolesta myynnin ja markkinoinnin kivijalassa Tampereen keskustassa sekä verkkokaupassa, sosiaalista mediaa unohtamatta!
Kivijalkakauppamme avattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2018 Showroom Finnish Brandstore -nimisenä pop up -liikkeenä. Idea syntyi opinnäytetyön pohjalta, jossa pohdittiin moderneja liiketoimintamalleja. Reilun puolen vuoden jälkeen pop up päätettiin muuttaa pysyväksi liikkeeksi, kun saimme asiakkailta mieletöntä palautetta toiminnastamme.  Näin syntyi uusi Miela Designroom, joka avasi ovensa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2019.
Miela on vanha suomalainen nimi, joka tarkoittaa mieluisaa, mielitiettyä. Se on annettu todella toivotulle ja odotetulle lapselle nimeksi – juuri sitä Miela myös meille on. Ihana, toteutunut unelma! 
Vuoden 2021 helmikuussa tulemme muuttamaan isompiin tiloihin Sokosta vastapäätä aivan Tampereen ydinkeskustaan H&M:n vanhaan liiketilaan. 

Luomme Tampereelle uuden, mielettömän vastuulliseen muotiin ja designiin keskittyvän elämyskeskuksen pikamuotiketjun vanhoihin tiloihin. Heihei pikamuoti, tervetuloa vastuullinen ja kestävä kuluttaminen!

Mielan tytöt

Mielan takana on nuorten naisyrittäjien tiimi ja olemme huomanneet, että yhdessä saa aikaan enemmän ja isompia asioita. Lue lisää meistä Mielalaisista täältä.
Se, että meillä on saman katon alla useita pieniä suomalaisia designyrityksiä, on suuri rikkaus. Yhdessä olemme vahvoja!
Meidän eri osaamisalojen yhdistäminen on saanut aikaan sen, että Miela kehittyy ja kasvaa jatkuvasti! Kuuntelemme myös tarkasti asiakkaitamme ja pysymme hereillä heidän toiveidensa ja tarpeidensa suhteen. Näin pystymme muokkaamaan toimintaamme koko ajan paremmaksi, esimerkiksi Miela Preloved syntyi vahvasti juuri asiakkaidemme tarpeeseen!
Miela Preloved
Miela Preloved second hand -osasto perustettiin osaksi Mielaa syyskuussa 2019. Asiakkaat voivat tuoda osastolle myyntiin hyväkuntoisia ja -laatuisia vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä tehdä mielettömiä löytöjä! Huolehdimme esillepanosta, siistimisestä, myynnistä sekä markkinoinnista asiakkaan puolesta. Korvaukseksi perimme ainoastaan myyntiprovision. Muuta kulua ei ole, mieletöntä! 
Valikoimamme uudistuu kuukausittain, sillä brändimme ja tuotteemme vaihtuvat pitkin vuotta. Myös Preloved -osastolle tulee joka viikko uusia jo rakastettuja aarteita.
Miela Designroomin tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin pirkanmaalaisten ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen!
Onko sinulla designbrändi, jonka tuotteet haluaisit osaksi valikoimaamme?
Kurkkaa lisää täältä!
Liikkeemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä.  Palvelemme myös 24/7 oman verkkokauppamme kautta.
Tervetuloa tutustumaan mieluisiin suomalaisiin brändeihin ja tekemään mielettömiä löytöjä!
♥: Mielan tytöt
Anni, Ariela ja Inga

MIELA MEDIASSA

 

Miela – Kiinnostavimmat kotimaiset pikkubrändit saman katon alla | Pupulandia-blogi 15.11.2020

Miela Designroomille vastuullisuus ja kiertotalous ovat kilpailuvaltteja kuluttajamarkkinoilla | KIERTO-hanke