Meistä


Miela Designroom on kotimaisen designin myymälä, joka vuokraa myyntipaikkoja suomalaisille muoti- ja design-brändeille, ja myy sekä markkinoi brändien puolesta heidän tuotteitaan Miela Designroom -liikkeessä.
Kivijalkakauppamme avattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2018 Showroom Finnish Brandstore -nimisenä pop up -liikkeenä. Reilun puolen vuoden jälkeen pop up päätettiin muuttaa pysyväksi liikkeeksi ja näin syntyi uusi Miela Designroom, joka avasi ovensa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2019.
Miela on vanha suomalainen nimi, joka tarkoittaa mieluisaa, mielitiettyä. Se on annettu todella toivotulle ja odotetulle lapselle nimeksi – juuri sitä Miela myös meille on. Ihana, toteutunut unelma!
Valikoimamme uudistuu kuukausittain, sillä brändimme ja tuotteemme vaihtuvat pitkin vuotta. Miela Designroomin tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin pirkanmaalaisten ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen!
 
Liikkeemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmauksessa. Meillä on myös oma verkkokauppa, katso lisää tästä!
Tervetuloa!

♥: Mielan tytöt
Amanda, Ariela, Anni ja Inga