Meistä

Miela suomalainen eettinen vastuullinen muoti ja design
Miela Designroom on kotimaisen designin myymälä, joka vuokraa myyntipaikkoja suomalaisille muoti- ja designbrändeille. Miela hoitaa brändien puolesta myynnin ja markkinoinnin kivijalassa Tampereen keskustassa sekä verkkokaupassa, sosiaalista mediaa unohtamatta!
Kivijalkakauppamme avattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2018 Showroom Finnish Brandstore -nimisenä pop up -liikkeenä. Idea syntyi opinnäytetyön pohjalta, jossa pohdittiin moderneja liiketoimintamalleja. Reilun puolen vuoden jälkeen pop up päätettiin muuttaa pysyväksi liikkeeksi, kun saimme asiakkailta mieletöntä palautetta toiminnastamme.  Näin syntyi uusi Miela Designroom, joka avasi ovensa ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2019.
Miela on vanha suomalainen nimi, joka tarkoittaa mieluisaa, mielitiettyä. Se on annettu todella toivotulle ja odotetulle lapselle nimeksi – juuri sitä Miela myös meille on. Ihana, toteutunut unelma! 
Vuoden 2021 helmikuussa Miela muutti uusiin isompiin tiloihin Sokosta vastapäätä aivan Tampereen ydinkeskustaan H&M:n vanhaan liiketilaan. 

Uusi kahdessa kerroksessa palveleva liike on mieletön suomalaisen designin ja vastuullisen kuluttamisen elämyskeskus!

Mielasta öytyy laaja valikoima suomidesignia lähes sadalta kotimaiselta brändiltä. Valikoimaan kuuluvat vaatteet, asusteet, korut ja kodintuotteet.

Yläkerrassa sijaitsee Mielan oma second hand -osasto Miela Preloved sekä kerran viikossa palveleva ompelija Ompelimo Inka!

Inka tekee pisteellään korjausompelua ja muutostöitä aina maanantaisin sopimuksen mukaan. Voit varata ajan Inkalle hänen sivujensa kautta.

Mielan tytöt

Mielan takana on nuorten naisyrittäjien tiimi ja olemme huomanneet, että yhdessä saa aikaan enemmän ja isompia asioita. Lue lisää meistä Mielalaisista täältä.
Se, että meillä on saman katon alla useita pieniä suomalaisia designyrityksiä, on suuri rikkaus. Yhdessä olemme vahvoja!
Meidän eri osaamisalojen yhdistäminen on saanut aikaan sen, että Miela kehittyy ja kasvaa jatkuvasti! Kuuntelemme myös tarkasti asiakkaitamme ja pysymme hereillä heidän toiveidensa ja tarpeidensa suhteen. Näin pystymme muokkaamaan toimintaamme koko ajan paremmaksi, esimerkiksi Miela Preloved syntyi vahvasti juuri asiakkaidemme tarpeeseen!
Miela Preloved second hand kauppa Tampere
Miela Preloved second hand -osasto perustettiin osaksi Mielaa syyskuussa 2019. Asiakkaat voivat tuoda osastolle myyntiin hyväkuntoisia ja -laatuisia vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä tehdä mielettömiä löytöjä! Huolehdimme esillepanosta, siistimisestä, myynnistä sekä markkinoinnista asiakkaan puolesta.
 Prelovedista löydät meidän asiakkaiden jo rakastamat vaatteet ja asusteet etsimässä uusia omistajia, sekä nyt voit löytää myös ihania käytettyjä kodintuotteita second hand -valikoimastamme!
Laaja suomidesign valikoima Tampereen keskustassa ja verkkokaupassa
Mielan koko valikoima uudistuu kuukausittain, sillä brändimme ja tuotteemme vaihtuvat pitkin vuotta. Myös Preloved -osastolle tulee joka viikko uusia jo rakastettuja aarteita.
Miela Designroomin tarkoituksena on tuoda suomalaiset brändit paremmin pirkanmaalaisten ulottuville, hypisteltäväksi, sovitettavaksi ja ostettavaksi. Haluamme tuoda suomalaisen osaamisen muodin ja designin saralla paremmin jokaisen tietoisuuteen!
Onko sinulla designbrändi, jonka tuotteet haluaisit osaksi valikoimaamme?
Kurkkaa lisää täältä!
Liikkeemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä.  Palvelemme myös 24/7 oman verkkokauppamme kautta.
Tervetuloa tutustumaan mieluisiin suomalaisiin brändeihin ja tekemään mielettömiä löytöjä!
♥: Mielan tytöt
Anni, Ariela ja Inga

MIELA MEDIASSA

Uusi Miela Designroom – suomalaista designia ja 2nd handia Tampereella | Elli Leppiniemi -blogi 19.2.2021

Hämeenkadun mieluisa uusi aarre, Miela Designroom | Noora Näppilä -blogi 14.2.2021

Tampereelle avautuu uusi suomalaisen designin suurkauppa | Fashion Finland 4.2.2021 

Pikamuodin jälkeen hidasta muotia | Aamulehti 1.2.2021

H&M:n vanhat tilat saavat Hämeenkadun länsipäässä uuden vuokralaisen | Aamulehti 27.1.2021

Miela – Kiinnostavimmat kotimaiset pikkubrändit saman katon alla | Pupulandia-blogi 15.11.2020

Miela Designroomille vastuullisuus ja kiertotalous ovat kilpailuvaltteja kuluttajamarkkinoilla | KIERTO-hanke